A Nobysco zártkörű TV-Lánc azzal a határozott elképzeléssel jött létre, hogy támogassa a gyártók, szolgáltatók és kereskedelmi egységek működését. Innovatív megoldásunk lehetőséget ad arra, hogy cége üzenetét olyan felületen és helyeken juttassa el a célközönség számára, ami ma jelenleg Magyarországon kihasználatlan. A Nobysco TV egy exkluzív megoldás, egyedülálló a magyar médiapiacon.

 

Nézzük! Mit látunk ma a piacon? 

Magyarországon 150.000 olyan kiskereskedelmi egység üzemel, ahova érdeklődő emberek térnek be. Tekintsünk rájuk más szemmel! Vannak, akik monitort helyeznek ki, hogy azon valamilyen tv-csatorna adását jelenítsék meg, ezzel nyújtva plusz szórakozási lehetőséget vásárlóinak. Van, hogy a monitorok az üzlet saját termékeit, szolgáltatásait mutatják be. Ugyanakkor, ezek egyedi kezdeményezések, nem szervezetten történnek.

 

A Nobysco az a szereplő a piacon, aki mindezt egységbe fogja. Segít hatékonyan megjeleníteni célzott közönségnek megmutatva a tartalmakat, hirdetéseket. Profi technikai hátteret ad hozzá, és a minőségi digitális megjelenéshez szükséges szaktudást. A résztvevőket egységbe fogja, egy hálózatba integrálja, és megadja  tagjai számára a plusz jövedelem elérésének lehetőségét.

 

Hogy működik? 

A TV-Lánc TV Kliensek zárt láncú hálózata. Egy TV Kliens alatt egy speciális modul és egy monitor egységét értjük. Az egyes Kliensek egymástól függetlenül, akár külön-külön is, de központilag egységbe, internetes kapcsolaton keresztül hálózatba kötve működnek. 

A TV-Lánc reklámok, bemutatók, hírek, (összefoglaló néven: tartalmak) digitális formában való megjelenítését teszi lehetővé. A Kliensek üzlethelyiségekben, boltokban, várótermekben, stb. kerülnek kihelyezésre, így az ott megforduló személyek - legyenek azok vásárlók, várakozók, páciensek, nézelődők, mind láthatják a Klienseken megjelenő tartalmakat.

 

A TV-Lánc digitális tartalmai falra vagy kirakatba helyezhető speciális monitorokon kerülnek megjelenítésre. A monitorok átmérője 40” (102 cm).

A nézők számára fontos, hogy a megjelenés élménydús és minőségi legyen. A tartalmak élményt nyújtó megjelenését a HD felbontású monitorok és a tartalmak képi világa (mozgások, áttűnések) biztosítják. Nem csupán a videók mozognak, hanem a képek is dinamikusan épülnek fel, majd tűnnek el a képernyőről.

 

Miért jó ha Ön Nobysco TV klienstulajdonos?! 

Mindenki szívesen vesz igénybe exkluzív szolgáltatásokat.

  • Nobysco TV olyan lehetőséget biztosít cége fejlődéshez, ami eddig kihasználatlan volt, ezáltal extra profitra tud szert tenni.
  • Passzív jövedelemre tehet szert! Az Ön által üzemeltetett Kliensen megjelenő reklámok bevételéből Ön is részesül!
  • Klienstulajdonosként a saját Kliensein ingyen reklámozhatja a saját termékét, vagy szolgáltatását. 
  • Az egész TV-Láncon reklámozhatja a saját termékeit és szolgáltatásait, így a médiafelületet kihasználva könnyebben (tömegesen) érheti el célpiacát, olyan hatékonysággal, amire eddig nem volt lehetősége. 
  • A TV-Lánc segítségével, és a jobb ügyféleléréssel megelőzheti konkurenciáját. 
  • A TV-Láncra Hirdetőket hozhat, melyet honorálunk.
  • Egyes TV-Láncon futó hirdetési kampányok során, indirekt módon is bevételhez juthat, anélkül, hogy Önnek ez költséget vagy extra erőfeszítést jelentene. 

 

Kérésére bővebb tájékoztatást nyújtanak kollégáink. Kérdéseit a tv-lanc [@] nobysco.hu e-mail címre várjuk! 

 

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 951 2378 központi telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info[@]nobysco.hu címre.

Classic
Legyen Önnek is!
Present
Hűségét itt jutalmazzuk!
Party
Élje át az élményt!

Ismerje meg Ügyfélkártya típusainkat és az azokkal járó kedvezményeket! Rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbbet és élvezze az egyedi lehetőségeket!

Bővebben...