Tudta, hogy a 3-30 autóval rendelkező cégek háromnegyede éves szinten közel 500.000 Forintot dob ki az ablakon? És Ön?

Kevés dolog van, amit egy KKV-nak érdemes egy multitól ellesnie. A cégautó választást és a flottakezelést azonban ide lehet sorolni. Nem a mennyiséget tekintve, hanem a választási módszereket vizsgálva.Olyan szempontokat, fortélyokat ismernek, amikkel nem pusztán a felszínen vagy rövidtávon járnak jól, hanem hosszú távon is kizárják a rejtett költségeket.

Az autóválasztás általában érzelmi kérdés. A flottakezelésről mindenkinek megvan a maga „jó” tanácsa, és autót ajánlani is mindenki tud. Aki tanácsot ad, és segíteni próbál,az szintén ember. A könyvelő a munkáját könnyítve, a kereskedő a hasznát szem előtt tartva, a szervizes az alkatrészek alapján, az ismerősök meg ízlés szerint... A tőlük kapott tanácsokban sokszor saját vágyaik jelennek meg. „Én azt venném”, „Azok nagyon jók”... Egy cégvezetőt viszont nem az érzelmei kell, hogy vezessék, hanem a racionalitás!

Figyelje meg, hogy amikor a finanszírozási módok kerülnek elszóba, legalább annyi „szakértő” fogja körül venni, mint amikor gyereket kell nevelni.De ki az aki az Ön cégének egyedi igényeivel foglalkozik, és azzal, hogy ténylegesen pénzt takarítson meg, amikor cégautót, finanszírozást, és flottakezelőt választ? A döntés nyilvánvalóan az Öné, de talán tudunk segíteni, hogy könnyebb legyen, és tényleg cégének sajátosságaihoz mérten választhasson.

Cégautó és flottakezelés szolgáltatást kínálunk olyan cégeknek, akiknek ugyan nincs 100 autójuk, de szeretnék, hogy a szervizek, biztosítók és autókereskedések úgy bánjanak velük, mintha annyi lenne.

 

>> Érdekel, milyen finanszíroási lehetőségek vannak!

 

 

 

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 951 2378 központi telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info[@]nobysco.hu címre.

Classic
Legyen Önnek is!
Present
Hűségét itt jutalmazzuk!
Party
Élje át az élményt!

Ismerje meg Ügyfélkártya típusainkat és az azokkal járó kedvezményeket! Rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbbet és élvezze az egyedi lehetőségeket!

Bővebben...