Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kössön biztosítást Online! 

KGFB CASCO CASCO + KGFB
 
LAKÁS EXPRESSZ GAP  

 

Ipari biztosítás

Teljesen nyilvánvaló, hogy egy jól működő vállalkozás legfontosabb alapja maga a termelőeszköz. Rendkívül fontos ennek védelme és a működés hibáiból
származó kockázatok, károk csökkentése.
 

Élet- és vagyonbiztosítás

Az életbiztosításoknak számos fajtája van. Alapvetően testi épségünkkel kapcsolatos kockázatokra terjed ki. Vannak azonban olyan biztosítások is, melyek befektetési szolgáltatást is tartalmaznak.
 

Gépjárműbiztosítás

A felelősségbiztosítás legismertebb fajtája a kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás. A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB) a biztosított
által a szerződésben megjelölt gépjármű üzemeltetésével mások vagyonában okozott károkra és személyi sérülések esetére nyújt fedezetet.
 

Vezető tisztségviselőknek

A 2014. március 15-én hatályba lépő új Polgári törvénykönyv kiterjeszti a cégtulajdonosok és vezető tisztségviselők felelősségi körét. A hatályba lépés napjától a cég által – akár vétlenül is – okozott károkért a cégvezetők és tulajdonosok magánvagyonukkal egyetemlegesen felelnek. A Magyarországon működő biztosítótársaságok felkészültek a megváltozó felelősségi körülményekre. Több társaság is kínál a vezető tisztségviselők számára felelősségbiztosítást.
 

Utasbiztosítás

Külföldi utazás esetén, ha váratlan baleset, betegség ér bennünket, akkor orvosi, szervezési, pénzügyi és egyéb segítséget nyújt. Extrém sportokra is köthető. A TB az EU-s kártya kiváltása esetén sem fizet minden orvosi segítséget, főleg nem a vagyontárgyainkban esett károkat. Néhány előre nem látható esemény igen komoly kiadásokat vonhat maga után, így egy igényeinek megfelelő utasbiztosítás megvásárlása megvédheti Önt és a családját az ilyen többletköltségektől. A megfontolt utazók nem utaznak utasbiztosítás nélkül, megkímélve ezzel magukat a felesleges aggodalmaktól.
 

Társasházak, közösségek

A lakóközösségek célja, hogy a legkevesebb költséggel a lehető leghatékonyabb módon működjenek. A lakóközösség-biztosítás a lakóépület, a közösségi ingóságok és a magántulajdonú lakások védelmére egyaránt kiterjed. A szolgáltatások között a jogvédelem-biztosítás és a felújítás-biztosítás is megtalálható.
 

Tetőbeázás és panelhézag

A biztosítás alapján a tetőszigetelés meghibásodása, a panelhézag-tömítések elöregedése miatt kialakult beázási károk térülnek meg mind az épületek, melléképületek, mind a közös ingóságok esetében. Szintén térülnek a nyílászárók szigetelési hibái miatti beázások, sőt a külön tulajdonokban, a lakásokban keletkezett tetőbeázás károk is.
 

Felújítás

Fedezet a lakóépület kisebb-nagyobb korszerűsítése, felújítása idejére. A tűz- és az elemi károkon túl a betörés, a lopás és az épületrongálás miatti károk is térülnek. A felújításbiztosítással a munkák során szükséges építő- és segédanyag, épülettartozék és épületberendezés biztosítható.
 

Rongálás

Épületrongálási kárait kiegészítve kiterjed az épület berendezések és tartozékok rongálási és lopási káraira. Ezen kívül fedezetet nyújt kaputelefon-rongálásra, liftrongálásra és a biztosított vagyontárgyak vandalizmus miatt keletkezett káraira is. Megtérülnek a biztosított lakóépület liftjének törésvagy
repedéskárai is!

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 951 2378 központi telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info[@]nobysco.hu címre.

Classic
Legyen Önnek is!
Present
Hűségét itt jutalmazzuk!
Party
Élje át az élményt!

Ismerje meg Ügyfélkártya típusainkat és az azokkal járó kedvezményeket! Rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbbet és élvezze az egyedi lehetőségeket!

Bővebben...

A szabadság egyik mérőszáma, hogy mennyire feltétel nélküli az energiafelhasználás. A megfelelő eszközök kiválasztása hosszú távon segít az életkörülmények javításában. Használja minőségi napelemes rendszerünket, hogy 30-40 évig élvezhesse az ingyen energiát, és a gondtalanságot!

Bővebben...

A tréningek módszertana: előadás, tanulás visszajelzések és sikerélmények alapján, egyéni és csoportfeladatok, szerepjáték, saját esettanulmányok feldolgozása. Munkatársainkat is a többszintű oktatási rendszerünkkel képezzük, fejlesztjük és segítjük őket hivatásuk elsajátításában, álmaik elérésében, önmaguk megvalósításában. Nézze meg tájékoztatásunkat a tanfolyamaink tematikájáról!

Bővebben...

A logisztikai célú futási statisztikák kiértékelése terén, valamint a gépjármű védelem során korunk legmegbízhatóbb rendszerei műholdas GPS alapon működnek.

A műholdas Járművédelem az autólopást akadályozza meg, míg a műholdas Flottakövetés az üzemeltetési költségelemek ellenőrzésében segít.

Felejtse el az elavult papíralapú adminisztrációt!

Hogyan?

Kiknek ajánljuk a legkülönbözőbb szempontok alapján összeállított rendkívül kedvező előfizetési csomagjainkat? Azoknak a cégeknek, akik még csak ismerkednek az Internettel, vagy a potenciális ügyfélkörük számára elsősorban információs céllal szeretnének megjelenni az interneten, bizalomerősítés céljából.

Bővebben...

Megbízható személyazonosítás 1 másodperc alatt? Lehetséges! Legyen szó beléptető rendszerről, digitális aláírásról, adatvédelméről, a vénaszkenneres azonosítás a legoptimálisabb választás. Biztonságos, 5 millió ponton érzékel, nincs ellopható külső lenyomat. Elhagyhatatlan, hisz a tenyerünk mindig nálunk van. Költséghatékony, mert nem kell kódkártyák ezreit előállítani.

Bővebben...

Egy gazdálkodó szervezet sem bízhatja jövőjét homályos vagy kozmetikázott emlékekre. Akkor tud a cégvezetés nyereségtermelő, jó döntéseket hozni, ha megbízható adatokra tud támaszkodni. Válassza Ön is a kényelmet és a gondtalanságot, kérje ügyviteli támogatásunkat!

Bővebben...

A flottakezelésről mindenkinek megvan a maga „jó” tanácsa. Kevés dolog van, amit egy KKV-nak érdemes egy multitól ellesnie, de a cégautó választást és a flottakezelést ide lehet sorolni. Nem a mennyiséget tekintve, hanem a választási módszereket vizsgálva.Olyan szempontokat, fortélyokat ismernek, amikkel nem pusztán a felszínen vagy rövid távon járnak jól.

Bővebben...

A közösségen belüli kommunikáció leginkább költséghatékony eszköze a mobiltelefon flotta. A tagok díjmentesen hívhatják egymást, és a publikus tarifáknál jelentősen kedvezőbb feltételekkel telefonálhatnak a csoporton kívülre is. Válassza egyedi csomagajánlatainkat, és élvezze a hűségidő mentes, olcsó telefonálást.

Bővebben...

Élvezze annak előnyét, hogy segítségünkkel a biztosítók fognak versenyezni Önért! Használja ki az Ügyfélkártya adta előnyeit, mely különleges szolgáltatásokat nyújt a birtokosának, biztosítási ügyeinek intézése során (kárszakértés, szerződésmódosítások, bonus-malus, stb.)!

Bővebben...

Céljaink megvalósításához, legjobb üzleti lehetőségek kihasználásához elengedhetetlenül szükséges egy megfelelő pénzügyi partner. Cégcsoportunk független tanácsadóként teljes körű segítséget nyújt a piacon elérhető lehetőségek kiválasztásában és annak szakszerű lebonyolításában.

Bővebben...

Pályázati kiírások folyamatosan jelennek meg az év során. A negatív gazdasági környezet ellenére számtalan vissza nem térítendő támogatási lehetőség várható továbbra is a vállalkozások, önkormányzatok, egyházi és civil szervezetek részére.

Bővebben...

Mindegy, hogy eladni szeretne, vagy bérelni, venni, vagy kiadni, ha a megoldást keresi, segítünk.

Ingatlanközvetítés akár jutalék nélkül!

Folyamatosan bővülő adatbázisunkban minden ingatlantípus megtalálható.

Bővebben...