Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

 

Termék, szolgáltatás Ár (Ft)     Megjegyzés
Classic - Basic ügyfélkártya 1.900,-   Klasszikus ügyfélkártya
Classic - Light ügyfélkártya 7.900,-   Klasszikus ügyfélkártya 
Classic - Classic ügyfélkártya 14.900,-   Klasszikus ügyfélkártya 
Present Card ügyfélkártya 49.900,-   Üzleti ügyfélkártya 
Present - Silver ügyfélkártya 69.900,-   Üzleti ügyfélkártya 
Party Card ügyfélkártya 99.900,-   Üzleti ügyfélkártya
Party - Gold ügyfélkártya  149.900,-   Üzleti ügyfélkártya
A/4 1/1 hirdetés 499.900,- + Áfa   Nobysco Magazin
A/4 1/2 hirdetés 299.900,- + Áfa   Nobysco Magazin
A/4 1/3 hirdetés 209.900,- + Áfa   Nobysco Magazin
A/4 1/4 hirdetés 164.900,- + Áfa   Nobysco Magazin
1000 VE / 1 hét 100.000,- + Áfa   TV kampány
2000 VE / 1 hét  200.000,- + Áfa   TV kampány
3000 VE / 1 hét  300.000,- + Áfa   TV kampány
3000 VE / 2 hét  300.000,- + Áfa   TV kampány
5000 VE / 2 hét  500.000,- + Áfa   TV kampány
Csapatépítő tréning, 2 nap*  2.990.000,- + Áfa   max. 50 fő
Vezetői tréning, 4 nap*  1.290.000,- + Áfa   8 - 12 fő 
Értékesítési tréning, 2 nap* 600.000,- + Áfa   8 - 12 fő
Call Center tréning, 2 óra* 60.000,- + Áfa   8 - 12 fő 
HR tréning, 2 óra*  60.000,- + Áfa   8 - 12 fő

 

* Kizárólag a belső folyamatainkban használható tájékoztató árfolyam (Azok részére, akik a szervezetünkben dolgozni szeretnének). Külső cégek számára egyéni árakat kalkulálunk árajánlat formájában.

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 951 2378 központi telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info[@]nobysco.hu címre.

Classic
Legyen Önnek is!
Present
Hűségét itt jutalmazzuk!
Party
Élje át az élményt!

Ismerje meg Ügyfélkártya típusainkat és az azokkal járó kedvezményeket! Rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbbet és élvezze az egyedi lehetőségeket!

Bővebben...

A szabadság egyik mérőszáma, hogy mennyire feltétel nélküli az energiafelhasználás. A megfelelő eszközök kiválasztása hosszú távon segít az életkörülmények javításában. Használja minőségi napelemes rendszerünket, hogy 30-40 évig élvezhesse az ingyen energiát, és a gondtalanságot!

Bővebben...

A tréningek módszertana: előadás, tanulás visszajelzések és sikerélmények alapján, egyéni és csoportfeladatok, szerepjáték, saját esettanulmányok feldolgozása. Munkatársainkat is a többszintű oktatási rendszerünkkel képezzük, fejlesztjük és segítjük őket hivatásuk elsajátításában, álmaik elérésében, önmaguk megvalósításában. Nézze meg tájékoztatásunkat a tanfolyamaink tematikájáról!

Bővebben...

A logisztikai célú futási statisztikák kiértékelése terén, valamint a gépjármű védelem során korunk legmegbízhatóbb rendszerei műholdas GPS alapon működnek.

A műholdas Járművédelem az autólopást akadályozza meg, míg a műholdas Flottakövetés az üzemeltetési költségelemek ellenőrzésében segít.

Felejtse el az elavult papíralapú adminisztrációt!

Hogyan?

Kiknek ajánljuk a legkülönbözőbb szempontok alapján összeállított rendkívül kedvező előfizetési csomagjainkat? Azoknak a cégeknek, akik még csak ismerkednek az Internettel, vagy a potenciális ügyfélkörük számára elsősorban információs céllal szeretnének megjelenni az interneten, bizalomerősítés céljából.

Bővebben...

Megbízható személyazonosítás 1 másodperc alatt? Lehetséges! Legyen szó beléptető rendszerről, digitális aláírásról, adatvédelméről, a vénaszkenneres azonosítás a legoptimálisabb választás. Biztonságos, 5 millió ponton érzékel, nincs ellopható külső lenyomat. Elhagyhatatlan, hisz a tenyerünk mindig nálunk van. Költséghatékony, mert nem kell kódkártyák ezreit előállítani.

Bővebben...

Egy gazdálkodó szervezet sem bízhatja jövőjét homályos vagy kozmetikázott emlékekre. Akkor tud a cégvezetés nyereségtermelő, jó döntéseket hozni, ha megbízható adatokra tud támaszkodni. Válassza Ön is a kényelmet és a gondtalanságot, kérje ügyviteli támogatásunkat!

Bővebben...

A flottakezelésről mindenkinek megvan a maga „jó” tanácsa. Kevés dolog van, amit egy KKV-nak érdemes egy multitól ellesnie, de a cégautó választást és a flottakezelést ide lehet sorolni. Nem a mennyiséget tekintve, hanem a választási módszereket vizsgálva.Olyan szempontokat, fortélyokat ismernek, amikkel nem pusztán a felszínen vagy rövid távon járnak jól.

Bővebben...

A közösségen belüli kommunikáció leginkább költséghatékony eszköze a mobiltelefon flotta. A tagok díjmentesen hívhatják egymást, és a publikus tarifáknál jelentősen kedvezőbb feltételekkel telefonálhatnak a csoporton kívülre is. Válassza egyedi csomagajánlatainkat, és élvezze a hűségidő mentes, olcsó telefonálást.

Bővebben...

Élvezze annak előnyét, hogy segítségünkkel a biztosítók fognak versenyezni Önért! Használja ki az Ügyfélkártya adta előnyeit, mely különleges szolgáltatásokat nyújt a birtokosának, biztosítási ügyeinek intézése során (kárszakértés, szerződésmódosítások, bonus-malus, stb.)!

Bővebben...

Céljaink megvalósításához, legjobb üzleti lehetőségek kihasználásához elengedhetetlenül szükséges egy megfelelő pénzügyi partner. Cégcsoportunk független tanácsadóként teljes körű segítséget nyújt a piacon elérhető lehetőségek kiválasztásában és annak szakszerű lebonyolításában.

Bővebben...

Pályázati kiírások folyamatosan jelennek meg az év során. A negatív gazdasági környezet ellenére számtalan vissza nem térítendő támogatási lehetőség várható továbbra is a vállalkozások, önkormányzatok, egyházi és civil szervezetek részére.

Bővebben...

Mindegy, hogy eladni szeretne, vagy bérelni, venni, vagy kiadni, ha a megoldást keresi, segítünk.

Ingatlanközvetítés akár jutalék nélkül!

Folyamatosan bővülő adatbázisunkban minden ingatlantípus megtalálható.

Bővebben...