A napelemes rendszerek legnagyobb előnye a környezetünk megóvása mellett, hogy képes a tulajdonosának hosszútávon pénzt termelni. Miközben a megszokott módon élvezhetjük a területileg illetékes energiaszolgáltató által biztosított áramot, nappal a panelek energiát termelnek, melyet a rendszer képes visszatölteni a hálózatba, amit a szolgáltató "megvesz" tőlünk. Ezért tévhit, hogy este, amikor a napelemek nem termelnek, vagy borult időben, amikor a hatásfok nem 100%-os, nincs áram a házban. A valóságban az áramellátás teljes mértékben akadozásmentes marad, az energiatermelés a lakók komfortérzetét egyáltalán nem befolyásolja. Sokan úgy gondolják, hogy a napelemek telepítése sosem térül meg, ezzel szemben számtalan statisztika létezik működő rendszerekről, amik azt bizonyítják, hogy a napelemes rendszer hosszú távon kiváló és biztonságos befektetésnek minősül.

 

Fontos az a szemlélet, hogy a napelemet befektetésnek tekintsük...

A napelemes rendszer annyiban tér el a klasszikus pénzügyi befektetési termékektől, hogy jellegéből adódóan sokkal tervezhetőbb és biztonságosabb a hozama, mert éves viszonylatban jól kalkulálható egy ország meteorológiája - adódik az éghajlatából. Az energiatermelés a tulajdonosnál helyben történik, rajta kívül más nem fér hozzá a rendszerhez. Ráadásul a napelemek hozama meghaladja az átlagos banki kamatokkal elérhető hozamokat, anélkül, hogy a bank feltételeit el kéne fogadni, vagy alkudozni kellene vele.

 

De a napelemnek, mint minden befektetéseknek van kockázata is. Ne lépjen banánhéjra napelemvásárláskor...

Sajnos mindig előfordulnak olyan cégek, akik mesébe illő árakat kínálnak, és csak később bizonyosodik be, hogy a mázas marketing duma mögött gyenge minőségű bóvlit árulnak, és mire kiderül, a céget már nem találja a pórul járt. Az sem derül ki azonnal, hogy garanciális probléma esetén hogyan érvényesíthető a jótálás, mennyire ügyfélbarát a folyamat. Az ember gondtalanság helyett hosszú évek szenvedését veheti meg magának, ha nem vigyáz kellően. 

 

 

>> Tegyen egy lépést!

 

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 951 2378 központi telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info[@]nobysco.hu címre.

Classic
Legyen Önnek is!
Present
Hűségét itt jutalmazzuk!
Party
Élje át az élményt!

Ismerje meg Ügyfélkártya típusainkat és az azokkal járó kedvezményeket! Rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbbet és élvezze az egyedi lehetőségeket!

Bővebben...