Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nobysco - Karrier 

Miért nálunk kezdje, vagy folytassa karrierjét? 

Mert nálunk büszke lehet a cégre, akit képvisel. Hasznos termékeket és szolgáltatásokat kínálhat ügyfeleinek, valós értékekkel, hosszú távú kapcsolatot alakítva ki velük. 

Mert nálunk jövedelme egyenes arányban áll az Ön teljesítményével, képességeivel. Kibontakoztathatja tehetségét, melyet hosszú távon támogatunk és értékelünk. 

Mert fontos, hogy nálunk mindenki fejlődjön és egyre jobban kiteljesíthesse saját képességeit. Vegyen részt belső képzéseinken és tréningjeinken, hogy fejlődhessen és hatékonyabban végezhesse munkáját! 

Mert világos üzleti stratégiával és célkitűzésekkel rendelkezünk, így könnyen megleljük azt a pozíciót, amiben megtalálja az Ön ideális szerepét és feladatait. 

Mert rugalmasan kezeljük a munkaidőt és a munka végzésének helyét. Támogatjuk és segítjük a távmunkát. Alakítsa ki saját munkarendjét és érezze jól magát munkavégzés közben is! 

Mert közösségben gondolkodunk. Tudjuk, hogy együtt messzebbre juthatunk, mint külön-külön. 

Mert támogatjuk az egyéni elképzeléseket, megoldásokat. Színesítse Ön is a Nobysco csapatát, hogy minél több ötlet keljen életre és valósuljon meg! 

Ha Ön számára is fontosak ezek az értékek, vegye fel Velünk a kapcsolatot és küldje el Önéletrajzát az info[@]nobysco.hu e-mail címre! 

 

Területi értékesítési képviselő

Dinamikusan fejlődő kereskedelmi rendszerünkbe keresünk területi értékesítési képviselőt. Cégcsoportunk sokoldalú, a piacon elismert, kiemelten magas színvonalú szakmai és vevőcentrikus beszállítók termékeivel és szolgáltatásaival foglalkozik. Országos képviseletünk fejlesztéséhez olyan jelentkezőt várunk, aki szeretné megalapozni a hosszú távú elképzeléseit. Akivel szerződést kötünk, területi kizárólagosságot és kiemelt jövedelem csomagot kap.

Feladatok:
- Túraterv szerinti ügyféllátogatás a cégcsoport hatékonysági szempontjainak figyelembevételével.
- Személyre szabott értékesítési terv teljesítése.
- Megrendelések megvalósulásának biztosítása és szervezése.
 
A jelölttel szemben támasztott elvárások:
- Középfokú végzettség
- Minimum 3 éves területi képviselői gyakorlat
- Magas szintű számítógépes ismeret
- B kategóriás jogosítvány, kezdetben saját autó
- Jó kommunikációs készség, vállalkozó szellem
- Eredményorientáltság, tárgyalókészség

A munkavégzés helye:
Országosan, megyei régiókban és Budapest.

Pályázatot az info[@]nobysco.hu címre várjuk.
 

Titkársági és marketing asszisztensi állás

Dinamikusan fejlődő kereskedelmi rendszerünkbe keresünk titkársági és marketing asszisztenst. Olyan jelentkezőt várunk, aki szeretné megalapozni a hosszú távú elképzeléseit egy sokoldalú, a piacon elismert, kiemelten magas színvonalú szakmai és vevőcentrikus beszállítók termékeivel és szolgáltatásaival foglalkozó cégcsoportban.

Feladatok:

Titkárság vezetése, felsővezetők napi munkájának támogatása.
Irodai feladatok (levelek, iratok iktatása, telefonhívások kezelése, találkozók szervezése, táblázatok készítése).
Ügyfelek fogadása, kiszolgálása.
Marketing feladatok (katalógusok, kiadványok szerkesztése).

A jelölttel szemben támasztott elvárások:
- Magas szintű számítógépes ismeret.
- Jó kommunikációs készség, vállalkozó szellem.
- Eredményorientáltság, pontosság.
- Magas kereseti igényhez párosuló munkavégzési hajlandósággal rendelkezik.
- Képes egy kialakított rendszerbe illeszkedni.
- Igényes magával és környezetével szemben, kész a folyamatos fejlődésre.
- Felsőfokú végzettség előny.
- Angol nyelv ismerete előny.
 Közösségi portálok ismerete előny.

Amit kínálunk:változatos és felelősségteljes, önállóságot lehetővé tevő munkavégzés és kiemelt javadalmazási csomag.
Rugalmas munkaidő, kötetlen munka-időbeosztás hétfőtől-péntekig (kisgyermekes anyukák, oktatásban részt vevők valamint pályakezdők jelentkezését is várjuk).

A munkavégzés helye:
Budapest

Pályázatot az info[@]nobysco.hu címre várjuk.

 

Termékmenedzser

Szeretné megalapozni a hosszú távú elképzeléseit egy sokoldalú, a piacon elismert, kiemelten magas színvonalú szakmai és vevő centrikus beszállítók termékeivel és szolgáltatásaival foglalkozó cégcsoportban?
Dinamikusan fejlődő kereskedelmi rendszerünkbe keresünk különböző szakterületek támogatására TERMÉKMENEDZSERT.

Feladatok:

- A kijelölt üzletág kereskedelmi stratégiájának támogatása, akciótervek megvalósítása
- Marketing tevékenységek előkészítése, új termékek bevezetése
- Fogyasztói szokások vizsgálata és figyelemmel kísérése, prezentációk és statisztikák elkészítése
- Az üzleti tervben meghatározott termékfejlesztési koncepciók piacra helyezésének előkészítése
- Piaci igények feltárása, javaslattétel új termékek, szolgáltatások felvételére.

Akivel szerződést kötünk, változatos és felelősségteljes, önállóságot lehetővé tevő munkavégzést és kiemelt jövedelmi csomagot kap.

A jelölttel szemben támasztott elvárások:
- Teljesítmény-orientáltság, üzleti gondolkodásmód, önállóság, megbízhatóság.
- Minimum 3 éves gyakorlat adott projektekre vonatkozó prezentációk, ajánlatok készítésében, ezekkel kapcsolatos tárgyalások lebonyolításában, szerződések, megrendelések előkészítésében.
- Magas szintű számítógépes ismeret.
- Jó kommunikációs készség, vállalkozó szellem.
- Kreatív, stratégiai szemléletű személyiség.
- Igényes magával és környezetével szemben, kész a folyamatos fejlődésre.
- Magas kereseti igényhez párosuló munkavégzési hajlandósággal rendelkezik.
- Képes egy kialakított rendszerbe illeszkedni.
- Felsőfokú végzettség előny, de nem feltétel.

A munkavégzés helye:
Budapest és környéke

A pályázatot az info[@]nobysco.hu címre várjuk.

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 951 2378 központi telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info[@]nobysco.hu címre.

Classic
Legyen Önnek is!
Present
Hűségét itt jutalmazzuk!
Party
Élje át az élményt!

Ismerje meg Ügyfélkártya típusainkat és az azokkal járó kedvezményeket! Rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbbet és élvezze az egyedi lehetőségeket!

Bővebben...

A szabadság egyik mérőszáma, hogy mennyire feltétel nélküli az energiafelhasználás. A megfelelő eszközök kiválasztása hosszú távon segít az életkörülmények javításában. Használja minőségi napelemes rendszerünket, hogy 30-40 évig élvezhesse az ingyen energiát, és a gondtalanságot!

Bővebben...

A tréningek módszertana: előadás, tanulás visszajelzések és sikerélmények alapján, egyéni és csoportfeladatok, szerepjáték, saját esettanulmányok feldolgozása. Munkatársainkat is a többszintű oktatási rendszerünkkel képezzük, fejlesztjük és segítjük őket hivatásuk elsajátításában, álmaik elérésében, önmaguk megvalósításában. Nézze meg tájékoztatásunkat a tanfolyamaink tematikájáról!

Bővebben...

A logisztikai célú futási statisztikák kiértékelése terén, valamint a gépjármű védelem során korunk legmegbízhatóbb rendszerei műholdas GPS alapon működnek.

A műholdas Járművédelem az autólopást akadályozza meg, míg a műholdas Flottakövetés az üzemeltetési költségelemek ellenőrzésében segít.

Felejtse el az elavult papíralapú adminisztrációt!

Hogyan?

Kiknek ajánljuk a legkülönbözőbb szempontok alapján összeállított rendkívül kedvező előfizetési csomagjainkat? Azoknak a cégeknek, akik még csak ismerkednek az Internettel, vagy a potenciális ügyfélkörük számára elsősorban információs céllal szeretnének megjelenni az interneten, bizalomerősítés céljából.

Bővebben...

Megbízható személyazonosítás 1 másodperc alatt? Lehetséges! Legyen szó beléptető rendszerről, digitális aláírásról, adatvédelméről, a vénaszkenneres azonosítás a legoptimálisabb választás. Biztonságos, 5 millió ponton érzékel, nincs ellopható külső lenyomat. Elhagyhatatlan, hisz a tenyerünk mindig nálunk van. Költséghatékony, mert nem kell kódkártyák ezreit előállítani.

Bővebben...

Egy gazdálkodó szervezet sem bízhatja jövőjét homályos vagy kozmetikázott emlékekre. Akkor tud a cégvezetés nyereségtermelő, jó döntéseket hozni, ha megbízható adatokra tud támaszkodni. Válassza Ön is a kényelmet és a gondtalanságot, kérje ügyviteli támogatásunkat!

Bővebben...

A flottakezelésről mindenkinek megvan a maga „jó” tanácsa. Kevés dolog van, amit egy KKV-nak érdemes egy multitól ellesnie, de a cégautó választást és a flottakezelést ide lehet sorolni. Nem a mennyiséget tekintve, hanem a választási módszereket vizsgálva.Olyan szempontokat, fortélyokat ismernek, amikkel nem pusztán a felszínen vagy rövid távon járnak jól.

Bővebben...

A közösségen belüli kommunikáció leginkább költséghatékony eszköze a mobiltelefon flotta. A tagok díjmentesen hívhatják egymást, és a publikus tarifáknál jelentősen kedvezőbb feltételekkel telefonálhatnak a csoporton kívülre is. Válassza egyedi csomagajánlatainkat, és élvezze a hűségidő mentes, olcsó telefonálást.

Bővebben...

Élvezze annak előnyét, hogy segítségünkkel a biztosítók fognak versenyezni Önért! Használja ki az Ügyfélkártya adta előnyeit, mely különleges szolgáltatásokat nyújt a birtokosának, biztosítási ügyeinek intézése során (kárszakértés, szerződésmódosítások, bonus-malus, stb.)!

Bővebben...

Céljaink megvalósításához, legjobb üzleti lehetőségek kihasználásához elengedhetetlenül szükséges egy megfelelő pénzügyi partner. Cégcsoportunk független tanácsadóként teljes körű segítséget nyújt a piacon elérhető lehetőségek kiválasztásában és annak szakszerű lebonyolításában.

Bővebben...

Pályázati kiírások folyamatosan jelennek meg az év során. A negatív gazdasági környezet ellenére számtalan vissza nem térítendő támogatási lehetőség várható továbbra is a vállalkozások, önkormányzatok, egyházi és civil szervezetek részére.

Bővebben...

Mindegy, hogy eladni szeretne, vagy bérelni, venni, vagy kiadni, ha a megoldást keresi, segítünk.

Ingatlanközvetítés akár jutalék nélkül!

Folyamatosan bővülő adatbázisunkban minden ingatlantípus megtalálható.

Bővebben...