Aligha kérdőjelezhető meg, hogy a gépjármű védelme terén korunk leghatékonyabb rendszerei műholdas GPS alapon működnek.

Bátran ajánljuk Önnek a Nobysco GPS-es gépjárművédelmét, hogy autóját vagy motorját mindig ott találja, ahol hagyta. Használja ki a gépjármű védelem technológia csúcsát!

>> Megrendelem!

A GPS vevő nem bocsát ki jeleket, ezért nem bemérhető, leárnyékolása nem lehetséges. Valamennyi általunk kínált gépjárművédelmi eszköz és technológia rendelkezik a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) ajánlásával, vagyis a hazai biztosítók feltétel nélkül elfogadják, sőt, a beszerelés igazolása esetén jelentős Casco díjkedvezményt is adnak a jármű tulajdonosának.

Az év minden napján működő 24 órás diszpécser szolgálatnak köszönhetően nem az Ön feladata probléma esetén a gépjármű védelem, azaz a riasztó bekapcsolása utáni intézkedés. A GPS járművédelem során a gépjárműlopás megakadályozása a műholdas távfelügyeleti rendszer egyik feladata, amelynek végrehajtása során a kombinált védelmi rendszer riasztó jelzése nyomán a távfelügyeleti rendszer azonnal intézkedik, hogy a gépjármű tolvaj rendőrkézre kerüljön.

A folyamatos GPRS kapcsolatnak köszönhetően a GPS műholdas járművédelmi rendszer jeleit a nonstop diszpécserszolgálat azonnal észleli. Szolgáltató diszpécserei azonnali riasztásként kezelik, ha a gépjármű és a diszpécserszolgálat közötti GPRS kapcsolat valamilyen oknál fogva megszakad. A diszpécserközpontba érkező riasztó jelzéseket követően egy előre egyeztetett forgatókönyv szerint értesítik a tulajdonost, illetve szükség esetén a rendőri szerveket, melynek során először tisztázzák, hogy az autóriasztó miért lépett működésbe. Ha autólopás van készülőben értesítésük nyomán a rendőrség percek alatt a helyszínen van.

A gépjármű védelem óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben, de jellemzően mindig a tolvajoknál volt az előny. Az igazi áttörést ezen a fronton a GPS műholdas gépjármű védelmi rendszerek, illetve a GPS műholdas technológia megjelenése jelentette, amelyek egyetlen tolvaj sem örül. Amíg a mechanikus, illetve elektronikus gépjármű védelem eszközeit hamar kiismerték az autólopásra szakosodott bűnbandák tagjai, addig a GPS alapú gépjárművédelmi rendszer, és azon belül az Online GPRS technológiával működő gépjármű védelem kiismerhetetlen, működését gyakorlatilag semmi sem befolyásolja.

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 951 2378 központi telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info[@]nobysco.hu címre.

Classic
Legyen Önnek is!
Present
Hűségét itt jutalmazzuk!
Party
Élje át az élményt!

Ismerje meg Ügyfélkártya típusainkat és az azokkal járó kedvezményeket! Rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbbet és élvezze az egyedi lehetőségeket!

Bővebben...