A GPS rendszer a Föld körül keringő műholdak által sugárzott jelekből képes megállapítani egy jármű helyzetét. Ez az általános navigációs rendszerek alapja is.

Az autóba szerelt GPS műholdas helymeghatározó és nyomkövető rendszer azokat a jeleket is képes közvetíteni, amelyeket a járműkövetéssel foglalkozó cégek szoftverei megkívánnak. Ilyen például a sofőrre, az üzemanyagfelhasználásra, a raktárre vonatkozó információk. A GSM hálózaton keresztüli kétirányú GPRS kommunikáció lehetővé teszi a berendezésekkel ellátott járművek és a diszpécserközpont közötti automatikus és folyamatos kapcsolatot.

A GPS jelek alapján a felhasználó az utcaszintű MAP24 EU térképrendszerben folyamatosan figyelemmel kísérheti, nyomon követheti járműflottájának elhelyezkedését, és a gépjárművekre vonatkozó információkat egy mozdulattal,  rendezett formában érheti el.

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 951 2378 központi telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info[@]nobysco.hu címre.

Classic
Legyen Önnek is!
Present
Hűségét itt jutalmazzuk!
Party
Élje át az élményt!

Ismerje meg Ügyfélkártya típusainkat és az azokkal járó kedvezményeket! Rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbbet és élvezze az egyedi lehetőségeket!

Bővebben...