A kulcs a GPS-es logisztikai támogatás. Vegye igénybe a Nobysco GPS-es rendszerét, és élvezze a technológia nyújtotta magabiztosságot, kényelmet, és az extra profitot!

>> Megrendelem a GPS-es logisztikai támogatást!

A járművekbe telepített hardver eszközök alkalmasak arra, hogy a melléjük illesztett könnyen kezelhető szoftverek olyan információkat gyűjtsenek és dolgozzanak fel, amelyek közvetlenül és közvetve segítik az üzemeltetők munkáját, a költséghatékonyabb és racionálisabb működését. Biztos lehet benne, hogy a gépjármű felügyelet során minden olyan hasznos és kiemelten fontos információt megkap a járműkövető rendszerétől, amely a költséghatékony üzemeltetéséhez szükséges.

A használatával valós időben lesz képes követni az összes gépjármű helyzetét, mozgását, futását, és minden egyéb információt, ami a gépjármű komputerén keresztül fut, például a sebességet, a fordulatszámot, a fogyasztást. Minimalizálja az üresen futott kilóméterek számát. Használhatja az elektronikus út díj vagy parkolódíj fizetés funkciót, mely kizárja a figyelmetlenségből adódó büntetések lehetőségét, mivel a rendszer automatikusan elindítja a díjfizetést, amint az indokolttá válik.

Felejtse el a kézzel írt belföldi menetlevelek okozta rémálmot. A rendszer automatikusan tölti ki a menetleveleket, melyet megfelelő jogosultsággal bármikor lekérhet interneten keresztül. Az elektronikus menetlevél használata Magyarországon törvényes, az adatait az NAV elfogadja. Igény esetén az elektronikus menetlevélben szerepelhet a raktérajtó nyitására, vagy akár a raktér hőmérsékletére vonatkozó információ is. Az elektronikus menetlevél opciós lehetőségei cégre szabottan beállíthatók. A szerver folyamatos archiválásának köszönhetően a menetlevelek akár 10 év távlatából is pár mozdulattal visszakereshetők.

Különítse el a céges és a magánutak elszámolását egyetlen gombnyomással, felesleges túladminisztráció nélkül. Az adminisztrációs terhek így jelentősen csökkenek, ugyanakkor a dokumentáció megbízhatósága a többszöröségre növekszik, ezért a NAV ellenőrzéstől sem kell félnie a továbbiakban.

Projekt közben az előre megtervezett útvonalterv dinamikusan, a költségtényezők figyelembe vételével, a megszokott idő töredéke alatt módosítható, ezáltal a cég megítélése javulni fog.

Az előre beállított értékek (például raktér hőmérséklet) túllépésekor, vagy határvonal megsértése esetén a rendszer automatikus figyelmeztető üzenetet küld a megjelölt kapcsolattartónak. Előre paraméterezett térképen kijelölhet engedélyezett és tiltott zónákat. Egzakt módon kimutathatók azon járművek rendszámai, amelyek vezetői vétettek a szabályok ellen. Az automatikus riasztás történhet akkor is, ha az gépjármű olyan tiltott helyen áll meg, ahol a központi adatbázis szerint illegálisan üzemanyagot vagy raklapot adhatnak el.

 

>> Érdekel a költségcsökkentés!

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 951 2378 központi telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info[@]nobysco.hu címre.

Classic
Legyen Önnek is!
Present
Hűségét itt jutalmazzuk!
Party
Élje át az élményt!

Ismerje meg Ügyfélkártya típusainkat és az azokkal járó kedvezményeket! Rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbbet és élvezze az egyedi lehetőségeket!

Bővebben...