Beléptetési rendszert tervez, vagy modernizálná a régi kapukat? Fontos, hogy számítógépén tárolt adataihoz csak Ön férjen hozzá? Megbízhatóbb adminisztrációt, és dokumentum kezelést akar? Olyan technológia felel meg csak az igényeinek, ami nem kijátszható, és a belépést biztosító kulcsokat nem lehet ellopni? Nem akar egymás mellett 5-6 különböző biztonsági rendszert használni, inkább integrált rendszerben gondolkodik?

Ha meg akarjuk alkotni a legkényelmesebb biztonsági megoldást, ami elég biztonságos, hogy ne lehessen kijátszani, de közben a felhasználó életét sem keseríti meg, néhány alapelv mentén kell gondolkodni.

A legfontosabb, hogy az adatvédelmi funkciókat ténylegesen ellássa, ne csak látszatmegoldást nyújtson a rendszer, és ne legyen átverhető. Fontos, hogy a felhasznált azonosító ne legyen másolható, és reprodukálható, illetve a felhasználó tudta nélkül ne tudják ellopni. A megoldásnak univerzálisnak kell lennie, vagyis minden embernek rendelkeznie kell a használat képességével. Egyedinek kell lennie, hogy ne fordulhasson elő hibás tulajdonos–tulajdon kapcsolás. Maradandónak kell lennie, vagyis olyan adatokon, körülményeken kell alapulnia, amelyek nem változnak meg a felhasználó tudta vagy akarata nélkül. Begyűjthető mintákkal kell dolgoznia a rendszernek, hogy az emberek képes legyen megadni az hozzáférés engedélyét megadó impulzust. És végül, de nem utolsó sorban annyira gyorsnak kell lennie, hogy a jogos felhasználó életét ne akassza meg feleslegesen.  

Ezen elvárások mentén kijelenthetjük, hogy a legkézenfekvőbb megoldás, hogy az ember azonosítása, így a hozzáférés megadása vagy elutasítása az ember saját biometriáján – vagyis a személy egyedi, fiziológiai karakterisztikáján alapuljon.


Korunk egyik legmodernebb azonosítási technológiája szó szerint a kezünkben van.

 

>> Miért jobb, mint a többi azonosító rendszer?

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 951 2378 központi telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info[@]nobysco.hu címre.

Classic
Legyen Önnek is!
Present
Hűségét itt jutalmazzuk!
Party
Élje át az élményt!

Ismerje meg Ügyfélkártya típusainkat és az azokkal járó kedvezményeket! Rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbbet és élvezze az egyedi lehetőségeket!

Bővebben...