A BS GateKeeper ötvözi a világ egyik legfejlettebb biometrikus lenyomat algoritmusát a gyorsasággal, felhasználóbarátsággal és a legmagasabb biztonsággal. Olyan fizikai beléptető rendszert kap, amit használhat kiegészítésként, vagy teljes mértékben kiválthatja a kártyás beléptetőrendszert. Megszabadulhat a kártyák folyamatos gyártásának, pótlásának költségeitől. Modulárisan felépített rugalmas rendszer, amely nem igényel bonyolult hálózati struktúrát.

A BS LifePAss minden rendszerünk magja, köztes szoftverként könnyen integrálható bármely harmadik rendszerbe. Lokális vagy központi (hálózati) azonosítási rendszer egyaránt kiépíthető vele. Anonim adatbázist használ, így egy esetleges adatlopás esetén sem kerülnek rossz kézbe használható információk. Képes 50. 000 személy azonosításának zökkenőmentes kezelésére.

A BS I-Pass segítségével a számítógépeken tárolt adatokhoz egy mozdulattal hozzáférhet a jogosult, miközben nem kell bonyolult, megjegyezhetetlen jelszavakkal foglalkoznia. Pendrive-ok, háttértárak, könyvtárak titkosítását kezelheti vele a felhasználó. Active Directory kompatibilis, a beléptetési és az informatikai jogosultságkezelés egy felületen keresztül vezérelhető. Csökkenti az informatikai személyzet adminisztrációs terheit.

A BS I-Time a munkarendi szabályoknak megfelelően, rugalmasan paraméterezhető munkaidő nyilvántartó, melyet könnyen illeszthet már meglévő bérprogramjához. A teljeskörű grafikus adminisztratív felületen zónákat és felhasználói csoportokat hozhat létre, akár egyénre szabott belépési engedélyeket kiosztva. Meggátolja, hogy a munkavállalók a kártyák cserélgetésével kijátszák a rendszert.

A Digitális Aláírás ugyanolyan bizonyító erejű lehet, mint papír alapú társa. Számos vállalatnál az ügymenet nem tudja teljes egészében kiváltani a papíralapú folyamatokat, ugyanakkor a legtöbb vállalatközi és államigazgatási eljárásban léteznek csak elektronikusan formában használt dokumentumok. A biztonság megteremtése, a felhasználók hitelességének biztosítása a tanúsítvány alapon alapuló megoldásokkal költséges és időigényes lehet, éppen ezért a digitális hitelesítés nem tartozik a jól bevett, megszokott folyamatok közé. A mySigno és a vénaszenzor közös azonosító rendszere együttesen olyan informatikai megoldás, amely a digitális aláírást és a biometrikus azonosítót egyszerre rögzíti és elválaszthatatlanul összekapcsolja az elektronikus dokumentummal, ezáltal alkalmas a dokumentumok megbízható hitelesítésére.

A BioKrypt lehetővé teszi nem biztonságos jelszavak mellőzését, magasabb szintre emelve a biztonsági szintet, mivel jelszó helyett elég csak a tenyere, hogy egy e-mailt titkosítson. Lehetőséget ad arra, hogy zárt környezetben előre kiválaszthassa, hogy kinek szeretné titkosítva elküldeni az e-mailt és csatolmányait. A fogadó fél a titkosított e-mailt kizárólag a vénalenyomat megadásával tudja megnyitni, illetve bezárást követően az e-mail automatikusan titkosítva marad eltárolva. A rendszer Microsoft Outlook kompatibilis, így hozzáadott funkcióként telepíthető.

A StadiumGuard egy integrált és modulárisan felépített rendszer, amely kifejezetten stadionok, és nagyobb befogadóképességű létesítmények számára került kifejlesztésre. Alkalmazásával számos terület, egykapusan kezelhető, így mind a költségek, mind a kapacitáslekötés szempontjából hatékonyságot növel. Integrált jegykezelő megoldást kínál, amely magában foglalja az online jegyértékesítést, és a belépőkártya kezelést. Segítségével megszűnik a jegyek feketepiaca, illetve a kitiltott személy csak a büntetés letöltését követően juthat be a kapukon. A jegyek hamisítása lehetetlenné válik.

A PayHand zárt készpénzmentes fizető rendszer, mellyel jelentősen csökkennek a készpénz kezelés kockázatai, költségei, és átláthatóbbá válik az elszámolás. PIN kódos, és véna alapú azonosítással egyaránt elérhető.

 

>> Érdekel a technológia, szeretnék egy személyes bemutatót! 

Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 951 2378 központi telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info[@]nobysco.hu címre.

Classic
Legyen Önnek is!
Present
Hűségét itt jutalmazzuk!
Party
Élje át az élményt!

Ismerje meg Ügyfélkártya típusainkat és az azokkal járó kedvezményeket! Rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbbet és élvezze az egyedi lehetőségeket!

Bővebben...